10 ιδέες για αποκριάτικα θεματικά πάρτι!

by - Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017


Οι απόκριες είναι προ των πυλών οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι καιρός για πάρτι και ξεφάντωμα! Τι καλύτερο λοιπόν από το να οργανώσετε ένα αποκριάτικο θεματικό πάρτι! Ένα πάρτι που μικροί, αλλά γιατί όχι και μεγάλοι, θα ντυθούν ανάλογα με το θέμα που θα σκεφτείτε και θα τους προτείνετε! Όσο από ιδέες υπάρχουν πολλές! Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες ιδέες για αποκριάτικα θεματικά πάρτι, που ξεχώρισα και σας προτείνω!

1. Τσίρκο.
Κλόουν, ζωάκια, ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί, λαγοί είναι κάποια από αυτά που συναντούμε σε ένα τσίρκο! Η πολυχρωμία του τσίρκου συνδυάζεται ιδανικά με τα καρναβάλια! Πάντα μου άρεσε ιδιαίτερα σαν θέμα, και επειδή τα γενέθλια των παιδιών μου είναι σε μια βδομάδα, το μελέτησα και το αποφάσισα. Βεβαίως το δικό μας θα είναι περισσότερο σαν play-date αλλά ποιος είπε πώς δεν μπορούμε να δώσουμε το ανάλογο εορταστικό χρώμα;

Via
2. Πάρτι με θέμα μάσκες
Καρναβάλι σημαίνει αρλεκίνος, βενετσιανικές μάσκες, χρώματα, σερπαντίνες και κομφετί! Συνδυάστε τα όλα και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσει το πιο όμορφο και σικ αποτέλεσμα.

Via
3. Πειρατικό πάρτι
Περιπέτεια εμπρός ξεκινά!!! Θέμα που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι! Από τις Νο 1 προτιμήσεις για στολές τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια. Θέμα με πολλές δυνατότητες, κρυμμένους θησαυρούς και πειρατικές σημαίες.

Via
4. Σούπερ ήρωες
Είναι πολύ της μόδας. Για αγόρια οι επικρατέστερες στολές είναι ο Captain America, Hulk, Spiderman, Batman κλπ. Μη νομίζετε όμως ότι τα κορίτσια δεν έχουν επιλογές. Μπορούν να ντυθούν Catwoman, Wonderwoman και Super girl.
Τις καλύτερες στολές για σούπερ ήρωες βρήκα εδώ.

Via
5. Disco party
Άλλο ένα mix and match πάρτι. Συνδυάστε ότι θέλετε από τη δεκαετία του 80 και θα είστε μέσα! Ντίσκο μπάλες, πούλιες και βάτες, χρυσό και ασημί σε όλο του το μεγαλείο. Να θυμάστε πώς τα 80ς , ήταν η κατεξοχήν εποχή της υπερβολής, οπότε όσο περισσότερα αναμίξετε τόσο το καλύτερο.

Via

6. Star wars party
Οι επιλογές για κοστούμια πολλές από Luke Skaywalker και πριγκίπισσα Λέια, μέχρι τέρατα από άλλο πλανήτη. Το θέμα είναι να έχετε το περιβόητο φωτόσπαθο και may the force be with you. Περισσότερες ιδέες μπορείτε να δείτε από το περσινό πάρτι γενεθλίων μας, και να εκτυπώσετε δωρεάν μάσκες star wars από εδώ.

Via

7. Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
Το λατρεύω! Μπορείς να ντυθείς από τραπουλόχαρτο, μέχρι τσαγιέρα, μάγος και λαγός! Ένα θέμα που αποδεικνύει πώς τα πάντα είναι θέμα οπτικής και φαντασίας! 
Μία στολή ντάμα κούπα, που κυριολεκτικά λάτρεψα είναι αυτή

Via
8. Hocus pocus
Μάγοι, μάγισσες, ξόρκια και σκούπες! Ένα θέμα που έχει πολλές δυνατότητες, είναι λίγο Spooky αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Η αγαπημένη μου στολή μάγου, την οποία σκέφτομαι φέτος να πάρω για τα παιδιά μου είναι αυτή και τα πιο ωραία μαγικά τρικ τα βρήκα εδώ.

Via
9. Ινδιάνοι και καουμπόηδες
Το θυμάμαι από μικρή, όταν η μαμά μου δεν ήξερε τι να μας ντύσει πάντα καταλήγαμε σε ένα από τα δύο! Γιατί συνέβαινε αυτό μη με ρωτάτε!!! Ωραίο θέμα, με υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, φτερά και καουμπόικα καπέλα!
Φανταστικές στολές ινδιάνων βρήκα εδώ

Via
10. Disney
Εντάξει, είναι το θέμα πασπαρτού! Τα παιδιά μπορούν να ντυθούν ότι θέλουν! Μπορούν να διαλέξουν από Χιονάτη και Έλσα έως Πήτερ Πάν και Κάπτεν Χουκ! Θα μπορούσε επίσης να γίνει και λίγο πιο συγκεκριμένο για παράδειγμα "Πάρτι στη χώρα του Ποτέ" οπότε εκεί ο Πήτερ παν, οι νεραϊδούλες, οι ινδιάνοι και οι πειρατές θα είχαν την τιμητική τους.

Via
Πιστεύω πώς σας έδωσα πολλές ιδέες για αποκριάτικα θεματικά πάρτι. Μην ξεχάσετε να βάλετε όλη σας την καλή διάθεση, μπόλικη φαντασία και όρεξη, άπειρες σερπαντίνες και κομφετί και επιλέξτε τα κατάλληλα αποκριάτικα αξεσουάρ και το σίγουρο είναι πώς το πάρτι σας θα έχει την απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε όλοι ψάχνουμε ευκαιρίες να χαρούμε και να ξεφαντώσουμε λιγάκι.

Δείτε ακόμα ιδέες για αποκριάτικα παιχνίδια για να παίξετε στο πάρτι εδώ!

Θα σας πω αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες από το δικό μας play-date με θέμα το τσίρκο σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε stay tunned!

Love
Clelia





You May Also Like

2 σχόλια

  1. Καλά τέλειες ιδέες αλλά εγώ μάλλον θα περιμένω κάτι για την άνοιξη να αναρτήσεις!!! Από τώρα ψάχνω...!!! Φιλιά και καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram