Πώς θα μάθετε να φτιάχνετε τα πιο όμορφα χτενίσματα στις μικρές σας νεράιδες.

by - Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016


Αναρωτιέστε πώς θα μάθετε να φτιάχνετε τα πιο όμορφα χτενίσματα στις μικρές σας νεράιδες; Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να παίρνατε μέρος σε σεμινάρια κομμωτικής ειδικά για μαμάδες; Να κάνατε ένα τρίωρο σχεδόν μάθημα που θα σας έδειχναν κάποια βασικά πράγματα και θα μαθαίνατε να κάνατε και κάποια πανεύκολα χτενίσματα στο κεφαλάκι του παιδιού σας; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αυτά τα σεμινάρια στον ουρανό τα γύρευα, στη γη τα βρήκα! Και συγκεκριμένα στο Beauty Myth Hair Studio.

Έτσι πριν από λίγες βδομάδες πήρα μέρος στα σεμινάρια κομμωτικής που οργανώνει το αγαπημένο μου hair studio Beauty myth για μαμάδες. Όταν είχα ακούσει για πρώτη φορά το concept είχα ξετρελαθεί! Επιτέλους, σκέφτηκα, να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει! Γιατί δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί, αλλά εγώ στα θέματα γυναικείας περιποίησης (μαλλιά, νύχια κλπ) έχω δύο αριστερά χέρια. Δεν πιάνουν με τίποτα! Κλασικό πλεξουδάκι ξεκινάω να κάνω και καταλήγω στο πιο κακοφτιαγμένο πλεξουδάκι που έχει γίνει ever! Πώς λοιπόν να καταφέρω να κάνω χτενίσματα της προκοπής στην μικρή μου νεράιδα; Και δηλαδή εμείς οι δόλιες μάνες που τα χέρια μας δεν πιάνουν, είμαστε καταδικασμένες; Όχι πια!!!


Τη λύση ήρθε να δώσει η αγαπημένη  μου Δέσποινα από το Beauty Myth που είχε μια καινοτόμο ιδέα! Θα έκανε μαθήματα σε μαμάδες που θέλουν να χτενίζουν τα κοριτσάκια τους αλλά δεν ξέρουν πώς!!! Έτσι κάπως ξεκίνησαν αυτά τα μαθήματα, και στήθηκε ένα υπέροχο σκηνικό! Και μια Δευτέρα παραβρέθηκα και εγώ εκεί, παρέα με κάποιες άλλες θεότρελες μαμάδες και ξεκινήσαμε λέμε τον πόνο μας (για το πόσο ανεπίδεκτες είμαστε) και να παιδεύουμε τα μοντέλα μας (τις κούκλες) που είχαν εκεί για να χτενίσουμε!

Η ιδέα του να κάνουμε πρακτική πάνω σε κούκλες μου άρεσε πάρα πολύ. Πρώτον γιατί η κούκλα δεν πονάει όσο και αν την ξεμαλλιάσεις. Αν αντί για την κούκλα τα δοκίμαζα όλα αυτά στη Νεφέλη, το πιο πιθανό είναι να μην με ξανά άφηνε ποτέ να αγγίξω τα μαλλιά της! Δεύτερον γιατί να σας πω την αλήθεια, ωραία η θεωρία (και ομολογώ ότι έχω δει άπειρα βιντεάκια στο you tube με το χτένισμα της αγαπημένης μας Έλσας) αλλά όταν πας να το εφαρμόσεις στην πράξη, καταλαβαίνεις πόσο δεν ξέρεις την τύφλα σου. 

beauty_myth



Κορυφαία στιγμή του σεμιναρίου λοιπόν ήταν, όταν μας σήκωσε η Δέσποινα για να κάνουμε εξάσκηση όσα μάθαμε! Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι! Στην αρχή και ενώ όλες είχαμε δηλώσει ότι αν μη τι άλλο ξέραμε να φτιάχνουμε κοτσιδάκια, στην πράξη καταλάβαμε ότι πλανιόμασταν πλάνην οικτράν! Και μπορεί στην αρχή η μία να γελούσε με τα "έργα τέχνης" της άλλης, σύντομα όμως είδαμε πώς υπάρχει τρόπος και μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!




Έτσι μία ώρα μετά, με την υπεύθυνη και τη βοηθό να είναι από πάνω μου και να καθοδηγούν τα χέρια μου, έφτασα στο σημείο να κάνω τα πιο ωραία γαλλικά πλεξουδάκια !!! Ποιος εγώ! Που να μου το έλεγαν και να μην το πίστευα!




Και μετά έφτιαξα κάτι σούπερ εντυπωσιακά χτενίσματα, με τη βοήθεια κρυφών μυστικών και κρυφών αξεσουάρ. Γιατί όπως μας είπαν τα κορίτσια από το Beauty Myth δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.








Μάθαμε λοιπόν τόσο για την αξία που έχουν τα "μαγικά" σύνεργα, όσο και για την αξία που έχουν τα αξεσουάρ! Πόσο αναδεικνύουν τα χτενίσματα και πόσο πολύ χαρίζουν, ιδιαίτερα στα μικρά κοριτσάκια! Ειδικά τη σειρά με κοκαλάκια του Beauty Myth την λάτρεψα κυριολεκτικά!!! Όλα τόσο μοναδικά και ιδιαίτερα που πραγματικά δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω!


Αν λοιπόν είστε και εσείς σαν εμένα, που τα χέρια σας δεν πιάνουν με τίποτα και που  όμως θέλετε να μάθετε να χτενίζετε τα κεφαλάκια των κοριτσιών σας, ή που απλά θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, δηλώστε συμμετοχή στα σεμινάρια κομμωτικής για μαμάδες του Beauty Myth. Είμαι σίγουρη πως θα εκπλαγείτε!


Να σημειώσω εδώ πώς τα μαθήματα γίνονται συνήθως Δευτέρες και διαρκούν περίπου τρεις ώρες! Όχι δεν είναι πολλές!!! Ο χρόνος περνάει σαν νεράκι! Επίσης όταν πάρετε τηλέφωνο για να δηλώσετε συμμετοχή και σας ρωτήσουν τι στάδιο είστε (αρχάριες ή προχωρημένες) σκεφτείτε καλά τι θα απαντήσετε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως! Κάντε κράτηση εγκαίρως στο σεμινάριο, φέρτε και μια φίλη σας και κερδίστε προνομιακές τιμές!

Για πληροφορίες καλέστε στο Beauty Myth,
Τηλέφωνο 2313037028,
Διεύθυνση  Mακεδονίας 105,
Περιοχή Μαρτίου, Θεσσαλονίκη.

Ακόμα και εγώ πάντως, με τα δύο αριστερά χέρια βεβαιώθηκα! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Clelia!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ προχωρημένη ιδέα! Νομίζω πως θα ενδιέφερε πολλές μαμάδες ένα τέτοιου είδους σεμινάριο! Εμένα που με κατατάσεις; Στςι αρχάριες ή τις προχωρημένες; Χιχι!
    kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό αυτό το μέρος!!!Όταν ανέβω θα προσπαθήσω να το επισκεφτώ με την μικρή μου!!Φιλί μεγάλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram