Ένας χρόνος blogging!

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016


Στις 7/11/2015 το "Νεράιδες και Δράκοι" βγήκε για πρώτη φορά στον "αέρα", επομένως σε μια βδομάδα το blogo σπιτάκι μου κλείνει ένα χρόνο ζωής!  Μου φαίνεται απίστευτο πότε κιόλας πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που πάτησα με τρεμάμενο χέρι για πρώτη φορά το κουμπάκι "Δημοσίευση". Πόσους φόβους, ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις έπρεπε να ξεπεράσω! Πόσους δαίμονες έπρεπε να νικήσω... Πόσες σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα...

Τι σημαίνει όμως για μένα αυτός ο χρόνος;

Σημαίνει έκφραση και δημιουργία!
Πάντα μου άρεσε να γράφω αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα το κάνω τόσο συστηματικά!

Σημαίνει αλληλεπίδραση!
Ποτέ δεν πίστευα πώς αυτά που γράφω θα ενδιέφεραν τόσο πολύ κόσμο! Αλλά σχεδόν κάθε σχόλιο που παίρνω, κάθε προσωπικό μήνυμα με κάνει και θέλω να προσπαθώ περισσότερο! Να γράψω ακόμα πιο πολλά πράγματα, να καταθέσω την αποψή μου για θέματα που θα ενδιαφέρουν όλο και πιο πολλούς!

Σημαίνει αγάπη!
Τη δική σας αγάπη, που με έχει αγκαλιάσει, που με ενθαρρύνει και που με κάνει να θέλω να συνεχίσω για πολλά πολλά ακόμη χρόνια! Αλλά και τη δική μου αγάπη προς αυτό που κάνω!

Σημαίνει εξωστρέφεια και απελευθέρωση!
Ο πιο μεγάλος μου φόβος! Θα μπορέσω να ξεπεράσω τις ντροπές μου και να πω όσα θέλω; Μπορεί να φαντάζει απλό αλλά τελικά το να λες τη γνώμη σου δημόσια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα! Όταν όμως τα καταφέρεις, έρχεται η λύτρωση και η απελευθέρωση!

Σημαίνει δύναμη!
Το πόσο δύναμη έχει ο μαγικός κόσμος του blogging, το συνειδητοποίησα μόλις πριν ενάμιση μήνα, στην ανάρτηση μου για το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το φαγητό στο ολοήμερο νηπιαγωγείο! Έχει τόση δύναμη, που αν ενωθούν πολλές φωνές μαζί μπορεί μέχρι και τον κόσμο να αλλάξει! Και αυτό είναι από μόνο του μαγικό!!!

Φυσικά είναι και όλα αυτά που κέρδισα μέσα από το blogging!

Γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου!
Όταν κάνεις εξομολογήσεις εκ βαθέων πρέπει να ψάξεις πολύ πολύ βαθιά μέσα σου! Είναι μια εσωτερική διεργασία που μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις... αυτό ένιωσα όταν έγραψα τις 3 αγαπημένες μου αναρτήσεις! ¨Ενα κομμάτι του εαυτού μου έχει μείνει για πάντα μέσα σε αυτές τις γραμμές...
Η αγάπη μας για τα παιδιά μας
Μικρό λευκό κοχύλι που μου άλλαξε τη ζωή!
Το ταξίδι μου προς τις σπουδές!

Έγινα καλύτερη μαμά! 
Όχι ότι δεν ήμουν! Αλλά απελευθερώθηκα κάπως! Εκδήλωσα την τρέλα μου! Και είναι πια πολλές οι φορές που τα παιδιά μου με ρωτάνε... Μαμά είσαι φίλη του Πήτερ Παν; Γιατί αλλιώς πώς καταφέρνεις να μένεις για πάντα παιδί; 

Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους!
Είναι τρομερό! Ανθρώπους που δεν τους έχω δει ποτέ, όμως τους ξέρω τόσο καλά! Ξέρω πώς νιώθουν, καταλαβαίνω τι αισθάνονται πίσω από τις γραμμές, αγωνιώ με τις αγωνίες τους και χαίρομαι με τις χαρές τους! Και τολμώ να πω, πώς με κάποιους ύστερα από ένα χρόνο αισθάνομαι να με δένει μια φιλία! Και ας μην έχουμε πιει καφέ από κοντά!

Έκανα κάποιες φιλίες αλιθηνές!
Το διαδίκτυο ενώνει! Τι και αν δεν βρισκόμαστε κάθε μέρα από κοντά; Είναι κάποιοι άνθρωποι ξεχωριστοί, που μπήκαν στην καρδιά μου και γίναμε πραγματικοί φίλοι! Από αυτούς που σε στηρίζουν, σε εψυχώνουν, σου λένε αλήθειες και μοιράζεσαι μαζί τους τα πάντα! Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για όλα! (ξέρετε εσείς...)

Απέκτησα μία ομάδα αγαπημένη!
Το Παιδί μου, είναι πια η αγαπημένη μας ομάδα, και σας ευχαριστώ για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε και την στηρίξατε, όλο αυτό το διάστημα!

Έζησα μοναδικές εμπειρίες!
Όπως η πρόσφατη συμμετοχή μου στη Χειροτέχνικα 2016!


Είναι όλα ρόδινα λοιπόν στον κόσμο του blogging; Σίγουρα όχι! Αλλά είναι μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία που σε φέρνει αντιμέτωπο με την άλλη πλευρά του εαυτού σου, σε κάνει να αναμετρηθείς με τους φόβους σου, να ρισκάρεις και να τολμήσεις! Να μοιραστείς τη ζωή σου! Να συστήσεις τον εαυτό σου σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, να καταθέσεις την ψυχή σου, να δώσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου και να μπεις στα σπίτια των άλλων!!! Είναι σίγουρα μία εμπειρία μαγική!

Από αυτή τη βδομάδα λοιπόν αποφάσισα να εγκαινιάσω (λίγο νωρίς το ομολογώ) την εορταστική περίοδο!!! Τόσο για τα γενέθλια του blog που είναι σε μια εβδομάδα, όσο και για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου! Τα Χριστούγεννα, που όπως ξέρετε είναι η αγαπημένη μου περίοδος! ( είμαι τρελή το ξέρω... αλλά μου αρέσει! Τι να κάνω!!!)

Για να σας δείξω λοιπόν και εγώ έμπρακτα την αγάπη μου και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την στήριξή σας, σας έχω ετοιμάσει για τις επόμενες βδομάδες πράγματα και θαύματα!!! Πολλά δώρα και σούπερ διαγωνισμούς για να γιορτάσουμε μαζί τόσο τα γενέθλια του πρώτου χρόνου μου όσο και τον ερχομό των αγαπημένων μου Χριστουγέννων!!!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας, για κάθε σχόλιο που αφήσατε, για κάθε κοινοποίηση που κάνατε, για κάθε προσωπικό μήνυμα που στείλατε, για κάθε λεπτό που αφιερώσατε για να με διαβάσετε!

Χρόνια Πολλά αγαπημένο μου "Νεράιδες και Δράκοι" !!! 
Μείνετε συντονισμένοι γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή!!! Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα... That's a promise!!!

Clelia!!!




You May Also Like

40 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!!!!! Περιμένουμε με αγωνία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να είμαι η πρώτη που γράφω! Γιατί ως νονά του Νεράιδες και Δράκοι αλλά και ως το άτομο που σε παρότρυνα να ξεκινήσεις το blogging και σε ενθάρρυνα να συνεχίσεις νομίζω πως το δικαιούμαι! Χρόνια πολλά στο bloggάκι σου! Έχεις πολλά να γράψεις και να πεις φίλη μου! Γι αυτό συνέχισε δυναμικά! Κι όσο για τα άσχημα... έτσι είναι και η ζωή έτσι είναι και το blogging! Με τα καλά και τα άσχημα, με τα πάνω και τα κάτω! Φιλιά!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου για όλα!!! Για την παρότρυνση, την υποστήριξη, τη συνέχεια! Για τα μαθήματα φωτογραφίας (θυμάσαι τις πρώτες έτσι?), για τα μαθήματα blogging με τα καλά του και τα άσχημά του! Δεν ξεχνώ ποτέ ότι εσύ και ο Γιώργος ήσασταν οι πρώτοι που διαβάσατε!!! Το μόνο σίγουρο είναι πώς αυτός όλος ο χρόνος ήταν ένα μεγάλο σχολείο!!! Και αφού επιβίωσα συνεχίζω ακάθεκτη!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Γιατί είσαι τρελή που σου αρέσουν τα Χριστούγεννα; Ποιος τα λέει αυτά να γίνει χαμούλης!!! αχαχα
    Χρόνια πολλά στο υπέροχο blog σου, (θα στα πω και τότε), εύχομαι πάντα να σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις και να εκφραστείς!
    Σίγουρα το blogging δεν είναι συνέχεια όμορφο, καμιά φορά το σκοτεινιάζουν άνθρωποι και στιγμές, αλλά στο τέλος της ημέρας η ομορφιά του και τα θετικά που προσφέρει είναι περισσότερα!
    Καλό μας μήνα Κλειώ, ας είναι όπως τον θες και τον ονειρεύεσαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια!!! Ναι η ομορφιά του είναι αυτό που μας μένει πάντα στο τέλος!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά κ δημιουργικά Κλειω μου! Είσαι υπέροχη κ εσύ κ τα κείμενα σου! Σε ευχαριστουμε πολύ! Υπέροχη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά στο μπλογκ! Καλή συνέχεια σ΄αυτό το ενδιαφέρον μαγικό ταξίδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίκη μου! Αυτό το μαγικό ταξίδι που προσφέρει συγκινήσεις απίστευτες, εύχομαι να μπορέσει να συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια!

      Διαγραφή
  6. Οοοο! ένα χρόνο μόνο;? σε ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα (από το καλοκαίρι) αλλά είχα την εντύπωση ότι είσαι χρόνια blogger (ok, δεν είχα κάνει αντιπαραβολή με το αρχείο σου...)
    "... Αλλά είναι μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία που σε φέρνει αντιμέτωπο με την άλλη πλευρά του εαυτού σου, σε κάνει να αναμετρηθείς με τους φόβους σου, να ρισκάρεις και να τολμήσεις!..."
    Αυτό συνειδητοποίησα και γω από τότε που άρχισα να γράφω..
    well done και keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου... Νομίζω πώς αυτό το μικρό μυστικό, το πόσους φόβους πρέπει να ξεπεράσεις για να γράψεις, το ξέρουν μόνο όσοι γράφουν! Για τους απέξω όλα φαίνονται απλά και ωραία!!!

      Διαγραφή
  7. Σου εύχομαι να γιορτάζεις για πολλά πολλά ακόμα χρόνια το blog-ο-σπιτό σου!!!
    Εγώ νόμιζα πως κάποια στιγμή θα το βαρεθώ αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θέλω να γράφω και να κάνω πράγματα. Ασε που με έκανε να ανακαλύψω ποια δουλειά θα ήθελα πραγματικά να κάνω!! Καλό μήνα Κλειώ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελεάνα μου!!! Η αλήθεια είναι πώς όσο περνάει ο καιρός τόσο δένομαι μαζί του! Tόσο μου είναι δύσκολο να το αφήσω και νιώθω να το αγαπάω όλο και πιο πολύ!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου!!!Υγεία, έμπνευση και όνειρα σε σενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Keep blogging!!! Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου!!! Χρονια γεμάτα δημιουργικότητα!!!!
    Φιλιά
    oiparamythenies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15/12 είναι τα δικά μας γενέθλια και μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις,εύχομαι ακόμα περισσότερη έμπνευση,όμορφες αναρτήσεις γεμάτες αγάπες!και κάτι ακόμα πολύ όμορφο το "μπισκότο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα πλησιάζουν και τα δικά σου λοιπόν! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις τέλειες ευχές σου!!! Άντε και στα δικά σου, αλλά τότε θα περάσω να σου ευχηθώ!!!

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά λοιπόν. Ευχες για πολλα πολλα ακομα ποστ που θα αγαπηθουν κ θα διαβαστούν απο ακόμα περισσοτερους αναγνώστες/φίλους
    meandmamablog.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πολύ σε ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο σχόλιο αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
  12. Αγαπημένη μου Κλειω με τις λατρεμενες Νεράιδες και Δράκους σου εύχομαι ολόψυχα μόνο τα καλύτερα... Διατήρησε το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Αναλλοιωτα και ανεξιτηλα στον χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου λατρεμένο!!! Ξέρεις ότι είσαι ένας από τους ανθρώπους που λατρεύω στον χώρο , ένας από αυτούς που μου θυμίζουν κάθε μέρα ότι υπάρχουν άνθρωποι! Σε ευχαριστώ για όλα!!!

      Διαγραφή
  13. Κοίτα να δεις που έχουμε πολύ κοντά γενέθλια! Κι εμείς στις 4/11. Κάτι έχει αυτός ο Νοέμβρης λοιπόν!!! Μήνας της έμπνευσης ή της απόφασης να πω;

    Χρόνια πολλά λοιπόν γλυκό μου κορίτσι. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε σένα και στο Νεράιδες και Δράκοι που με τόσο μεράκι έχτισες και φροντίζεις δημιουργικά να απογειωθείτε. Να φτάσετε ψηλά, ψηλά και πάλι να κοιτάτε προς τα πάνω! Πάντα με αστείρευτη όρεξη. Πάντα με τόση αγάπη. Με δύναμη!
    Όσο για το blogging...πες μου τι άλλο θα σου έδινε τόσες συγκινήσεις... ε τι;;; Και κυρίως τι θα σε έκανε να μοιάζεις με τον Πίτερ Παν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου, με συγκίνησες παλιοκόριτσο!!! Σας αγαπώ πολύ κορίτσια μου!!! Αυτό με τον Πήτερ Παν πρέπει να το κάνω ανάρτηση οπωσδήποτε!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  14. Χρόνια πολλά και δημιουργικά Κλέλια μου

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου γλυκιά και αγαπημένη!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  15. Χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά και μακάρι πάντα να αισθάνεσαι έτσι για όλα τα πράγματα που κάνεις με το blogoσπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο χαίρομαι που 1 χρόνο πριν πάτησες το πρώτο σου κλικ και σε γνώρισα.

    Σε αγάπησα μέσα από τις αναρτήσεις σου και αν και δεν μένουμε κοντά έχουμε ήδη βρεθεί 2 φορές για να σ αγαπήσω ακόμα περισσότερο.

    Σου αξίζουν τα καλύτερα Κλειώ μου. Έχεις ένα υπέροχο Blog αλλά πάνω απ όλα είσαι ένας υπέροχος Άνθρωπος.

    Να χαίρεσαι λοιπόν το 3ο παιδάκι σου. Να το δεις να μεγαλώνει και να ανθίζει και να σου χαρίζει μόνο χαρές!!!

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλη μου!!! Είσαι η ζωντανή μου απόδειξη ότι το blogging ενώνει!!! Πόσα ευχαριστώ να πω για όλα όσα ξέρεις και ξέρω ότι έχεις κάνει για μένα... Από ψυχοθεραπεία μέχρι brow bar? Όταν σε σκέφτομαι πάντα χαμογελώ τερελοκόριτσο!!! Καλά που δεν μένουμε στην ίδια πόλυ γιατί θα καταλήγαμε χωρισμένες με 4 παιδιά και αδέκαρες!!!

      Διαγραφή
  17. Χρονια πολλα Κλειω μου!! Ενας υπεροχος χρονος στον κοσμο του blogging και ευχομαι κι αλλα πολλα χρονια γεματα όμορφες στιγμές να μοιραστεις μαζι μας!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου Νεράιδες και Δράκοι που ήρθε και μας μάγεψε 1 χρόνο πριν:)
    Αγαπώ να σε διαβάζω Κλειώ! Έχεις αμεσότητα, γλύκα, φρεσκάδα, απλότητα, χιούμορ και αισθητική. Τί άλλο να ζητησω δηλαδή από ένα μπλογκ;;;
    Σου εύχομαι πολλά πολλά χρόνια μπλογκινγκ ακόμα και να διατηρήσεις τις αληθινές φιλίες που έκανες μέσα από εδώ γιατί είναι το καλύτερο δώρο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου, διδυμάκι μου με τα υπέροχα σου σχόλια!!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ελπίζω να διαβάσω σύντομα το νέο σου βιβλίο εεε? δεν ξεχνώ βλέπεις!!! φιλιά πολλά αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
  19. Κλειώ μου νομίζω ότι το έχεις περισσότερο απ΄ότι πιστεύεις εσύ για τον ίδιο σου τον εαυτό! Είσαι δημιουργική και ενθουσιώδεις και φυσικά γράφεις και πολύ ωραία. Για μένα αυτά τα τρία συστατικά είναι τα πιο σημαντικά! Εύχομαι πολλά πολλά ακόμα χρόνια παρέα στον χώρο του blogging και όχι μόνο εννοείται!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλίτσα!!! Πηγή έμπνευσης και μεγάλης αγάπης ήταν το ανθομέλι! Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό για όλα!!!

      Διαγραφή

Instagram