Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στο Μediterranean Cosmos.

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016


Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο όμορφα με πολλές δωρέαν εκδηλώσεις, όπως υπόσχεται το δελτίο τύπου του Mediterranean Cosmos.

"Φέτος στο Mediterranean Cosmos δημιουργούμε μαζί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους έως τις 7 Ιανουαρίου! Οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos, του Νο1 προορισμού για shopping και διασκέδαση, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο πιο ζεστό γιορτινό περιβάλλον της πόλης, και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια. Στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη τα παιδιά δημιουργούν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες, upcycling κατασκευές από επαναχρησιμοποίηση υλικών και συσκευάζουν το χριστουγεννιάτικο τους δώρο κατασκευάζοντας μόνα τους τη διακόσμηση του περιτυλίγματος, ενώ στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κατασκευάζουν ξωτικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταμπελάκια για τα δώρα για να μην μπερδευτεί ο Άγιος Βασίλης!
Ακόμη, στο Santa’s Music Stage τα παιδιά κατασκευάζουν στεφάνια, στολίδια για το δέντρο, γιορτινά καπέλα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο, μεταμορφώνονται σε ό,τι φανταστούν με γιορτινό face painting και δημιουργούν τις δικές τους μελωδίες σε ένα τεράστιο πιάνο, ενώ στο εργαστήρι LEGO® χτίζουν τουβλάκι-τουβλάκι LEGO® στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παράλληλα, ο αγαπημένος όλων μας Άγιος Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στον εντυπωσιακό Θρόνο του για να τον γνωρίσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους χαρίσει τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές.
Η παραμυθένια ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Mediterranean Cosmos στον εξωτερικό χώρο, όπου οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το πιο μαγικό carousel, αλλά και το αγαπημένο τους τρενάκι με οδηγούς τους τάρανδους! Επιπλέον, στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα δημιουργήσουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μακαρόνια και αλατοζύμη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων:

- Jazz συναυλίες από τους TootSweet, τη Σωτηρία Κόλλια, τη Μαίρη Δούτση& The Swingers και την Ελευθερία Μυτιλιού
- Εορταστικές μελωδίες από την ορχήστρα και το κουαρτέτο σαξοφώνων ThessaXloniki
  • - Παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα JINX και το εργαστήρι ΤΙΚ-ΝΙΚ
  • - Θεατρικές παραστάσεις από το θέατρο Burlesque και την ομάδα TheatrAction
  • - Κάλαντα… και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Και φέτος ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια ονειρική ατμόσφαιρα με τις πιο ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!"

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Mediterranean Cosmos :
Τηλ.: 2310 489571
Email: info@medcosmos.gr
Web: http://www.medcosmos.gr/

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram