Κοκός και Αλμπέρτα! Η νέα παιδική σειρά μυστηρίου που λατρέψαμε!

by - Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016



Σας έχω πει πόσο μας αρέσουν οικογενειακώς οι ιστορίες μυστηρίου. Πριν λίγες μέρες μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη από τις αγαπημένες μας εκδόσεις Μεταίχμιο. Στην πόρτα μας έφτασαν 2 νέα βιβλία, που μόλις κυκλοφόρησαν, Ο Κοκός και η Αλμπέρτα! Μία νέα παιδική σειρά μυστηρίου που λατρέψαμε!

Πρόκειται για δύο χαριτωμένα "ανθρωποποιημένα" ινδικά χοιρίδια, δύο εκπληκτικοί μαχητές του εγκλήματος και υπερασπιστές της δικαιοσύνης και της δημόσιας τάξης! Ο Κοκός Καρλομάγνος, αν και τρομάζει εύκολα, είναι ο Αξιοσέβαστος Αρχηγός της Αστυνομίας. Η Αλμπέρτα είναι η πιο έξυπνη ξαδέρφη του. Μαζί λύνουν όλες τις δύσκολες υποθέσεις που προβληματίζουν τη μυστηριώδη πόλη του Μπουένος Άιρες;

Είναι μία εκπληκτική σειρά που ξεχειλίζει από χιούμορ και παιδική φαντασία! Γεμάτα από περιπέτεια, λογοπαίγνια και γρίφους που ζητούν άμεση επίλυση, τα βιβλία αυτά είναι ιδανικά για τους μικρούς απαιτητικούς αναγνώστες που αναζητούν την πρόκληση από τα πρώτα κιόλας κεφάλαια!

Το έξυπνο κείμενο με έμφαση στα λογοπαίγνια, οι διασκεδαστικές ιστορίες, η ικανοποιητική αναλογία κειμένου και εικόνας, το  αστείρευτο χιούμορ και η πρόκληση επίλυσης των γρίφων και των "προβλημάτων" είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν τον Κοκό και την Αλμπέρτα τόσο  αγαπητούς στους αναγνώστες.
Πάρτε τους μεγεθυντικούς σας φακούς, ακονίστε το μυαλό σας και πάμε να διευλευκάνουμε τις υποθέσεις μαζί με τον Κοκό και την Αλμπέρτα! Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη αφού σε κάθε βιβλίο περιλαμβάνονται γρίφοι, μυστήρια, λογοπαίγνεια, λαβύρινθοι, αναγραμματισμένες  λέξεις, ακροστιχοίδες κλπ. που περιμένουν να τα λύσετε!


Κοκός και Αλμπέρτα. Οι Μυστικοί Φάκελοι.

Ο Κοκός Καρλομάγνος, αν και τρομάζει εύκολα, είναι ο Αξιοσέβαστος Αρχηγός της Αστυνομίας. Η Αλμπέρτα είναι η πιο έξυπνη ξαδέρφη του. Μαζί λύνουν όλες τις δύσκολες υποθέσεις που προβληματίζουν τη μυστηριώδη πόλη του Μπουένος Άιρες;

Υπόθεση: 
Ο Κοκός είναι βέβαιος πώς το γραφείο του είναι στοιχειωμένο! Στο συμπέρασμα αυτό έχει φτάσει γιατί κάθε μέρα, την ίδια ώρα, βλέπει από το παράθυρό του να περνάει ένας ιπτάμενος ανανάς. Την ίδια ακριβώς στιγμή ακούει ένα φρικτό ήχο!

Τι να σημαίνουν άραγε όλα αυτά τα εξωπραγματικά που συμβαίνουν! Ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το μυστήριο του ιπτάμενου ανανά;  Στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να στραφεί για βοήθεια είναι η αγαπημένη του ξαδέρφη Αλμπέρτα! Θα κατορθώσουν άραγε ο Κοκός και η Αλμπέρτα να λύσουν μαζί αυτή τη δύσκολη υπόθεση;


Κοκός και Αλμπέρτα. Ο απειλητικός γλόμπος.

Υπόθεση:
Ο Κοκός έρχεται αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό πρόβλημα. Από το γραφείο του βλέπει ένα περίεργο φως να αναβοσβήνει, πολλές φορές, ξανά και ξανά! Τι μπορεί να σημαίνει; απελπισμένος όπως είναι θα καλέσει τη γενναία ξαδέρφη του Αλμπέρτα. Θα μπορέσουν οι δυο τους να λύσουν το μυστήριο του απειλητικού γλόμπου;

To Νεράιδες και Δράκοι σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνουν ένα αντίτυπο των παραπάνω βιβλίων σε 2 τυχερούς.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρέπει να κάνετε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' στο Facebook. 
&    Κάντε like στην σελίδα του ''Εκδόσεις Μεταίχμιο'στο Facebook

  
2) Κοινοποιήστε τη δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ 

3) Αφήστε σχόλιο  κάτω από την παραπάνω φωτογραφία στο facebook ποιο από τα 2 βιβλία θέλετε να κερδίσετε!


Προσοχή!!!
v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

v  Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. 

v  Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Πέμπτη  6 Οκτωβρίου 2016 ως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 12 το βράδυ.

v  Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Ελλάδα

v  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό, μέσα σε δύο μέρες, αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

v  Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από τον πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118).

Καλή επιτυχία!





You May Also Like

8 σχόλια

  1. Τέλειοοοοοοοοο......Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο που μας προσφέρετε !!!!!!!

    Facebook profile : Elen Mour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε θα ηθελα τους μυστικους φακελους! ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο! Ποτέ δεν είναι αρκετά τα βιβλία για τα μικρά μου ζουζούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μυστηριώδη ανανά θα θέλαμε να διαβάσουμε. Σας ευχαριστούμε για το δώρο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram