5 απαραίτητα προϊόντα για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι!

by - Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016


Διακοπές και καλοκαίρι σημαίνουν ξενοιασιά, ήλιο και θάλασσα! Όταν όμως έχουμε τα παιδιά μαζί μας, πρέπει να έχουμε στο νου μας τι προϊόντα θα πάρουμε! Ποια είναι λοιπόν τα απαραίτητα που πρέπει να έχει η τσάντα μας στις καλοκαιρινές διακοπές, ειδικά όταν είμαστε στην εξοχή; Σας παρουσιάζω τα 5 απαραίτητα προϊόντα που έχω πάντα μαζί μου όταν πάω διακοπές στο camping!

1. Αντηλιακό.
Το νούμερο ένα προϊόν για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Από το πρωί που ξυπνάμε στο camping, το αντηλιακό είναι η πρώτη μας δουλειά! Μάλιστα το ανανεώνουμε σχεδόν κάθε 2 ώρες γιατί είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι, ακόμα και όταν καθόμαστε στη σκιά!
Πρόσφατα ανακάλυψα το αντηλιακό Protective Sun Cream SPF50 της σειράς Pharmasept Baby Care. Πρόκειται για μια αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, σχεδιασμένη για να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο ακόμη και στις πολύ ευαίσθητες, βρεφικές επιδερμίδες. Τα ευρέως φάσματος φίλτρα που περιέχει, παρέχουν πλήρη προστασία από την ακτινοβολία UVA, UVB και IR. Είναι πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Η απαλή υφή του το κάνει να απλώνεται πανεύκολα και το μοναδικό άρωμα καρπούζι το έβαλαν αμέσως στη λίστα με τα αγαπημένα μας! 

2. Ενυδατική κρέμα για μετά τον ήλιο και τους ερεθισμούς.
Στο camping συνήθως όλη μέρα τριγυρνάμε με ένα μαγιό και ήμαστε στη θάλασσα. Επειδή λοιπόν τα παιδιά παίζουν αρκετές ώρες με το θαλασσινό νερό, πολλές φορές συγκαίγονται από το μαγιό και από τη θάλασσα. Το πρόβλημα αυτό το έλυσα με την αγαπημένη μου Baby Soothing Cream της σειράς Pharmasept Baby Care. Πρόκειται για μία κρέμα ενυδάτωσης για βρέφη και παιδιά που έχει 100% φυσική σύνθεση. Είναι πλούσια σε φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες και καταπραΰνει άμεσα κοκκινίλες και ερεθισμούς ενώ χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Το άρωμα της είναι απλά υπέροχο. Τόσο υπέροχο που τη βάζουμε είτε έχουμε καεί και έχουμε πρόβλημα είτε όχι!

3. Απωθητικό σπρέι για κουνούπια.
Νομίζω πως αυτό το κομμάτι δεν θέλει και ιδιαίτερη ανάλυση! Ένας γνήσιος camper για να περάσει καλά στις διακοπές του με τη σκηνή, ξέρει πως πρέπει να λύσει το θέμα με τα ενοχλητικά κουνούπια. Η αλήθεια είναι πως στο camping έχουμε πολλά! Πολύ περισσότερα τουλάχιστον από την πόλη. Κάποιες φορές αισθανόμαστε τσιμπήματα από νωρίς το απόγευμα αν και η ώρα που κάνουν την επιδρομή τους είναι γύρω στις 8 το απόγευμα! Εμείς φέτος το πρόβλημα αυτό το λύσαμε με το απωθητικό σπρέι για κουνούπια και σκνίπες Insect lotion της Pharmasept. Έχει ένα υπέροχο δροσερό άρωμα, περιέχει ευκάλυπτο, λεβάντα, σιτρονέλλα και φυσικά αιθέρια έλαια που διακρίνονται για τις εντομοαπωθητικές τους ικανότητες. Είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά από 2 ετών και πάνω και ευτυχώς  μία εφαρμογή ημερησίως αρκεί για προστασία μέχρι και 6 ώρες από τα κουνούπια. Έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένη, για την ακρίβεια είδα τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με άλλα απωθητικά σπρέι που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν!

4.Gel για μετά το τσίμπημα.
Βέβαια όσο και να θέλουμε να αποφύγουμε κουνούπια και έντομα, στην εξοχή είναι σχεδόν αδύνατον να μην μας τσιμπήσει κάποιο από αυτά. Για αυτό είναι εντελώς απαραίτητο να έχουμε μαζί μας κάποιο gel για μετά το τσίμπημα. Tο SOS After Bite της Pharmasept είναι ιδανικό για μικρά παιδιά αφού δεν περιέχει αμμωνία. Το καλό είναι πως μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και αρκετές ώρες μετά το τσίμπημα. Ανακουφίζει άμεσα και καταπραΰνει τη δερματική αντίδραση. Στα τσιμπήματα από κουνούπια που το δοκίμασα, ήταν πολύ καλό αφού ανακουφίστηκα άμεσα από την ενοχλητική φαγούρα.

5. Γάντια μιας χρήσης για τον καθαρισμό και την υγιεινή του σώματος.
Τα Hygenic Cleanising Gloves, τα πρακτικά γάντια μιας χρήσης για τον καθαρισμό και την υγιεινή του σώματος χωρίς νερό ή σαπούνι, τα ανακάλυψα πολύ πρόσφατα και η αλήθεια είναι πως μου έλυσαν τα χέρια. Είναι μία ιδανική λύση για περιπτώσεις  που δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό και σαπούνι. Τα μαλακτικά και αντισηπτικά συστατικά τους καθαρίζουν αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Τα βρήκα εξαιρετικά για το camping, την κατασκήνωση, την βόλτα, το γραφείο κλπ.

Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις και τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για αυτό το καλοκαίρι! Θα χαρώ να μου γράψετε τη δική σας άποψη αν τα έχετε χρησιμοποιήσει, καθώς επίσης και για το ποια είναι τα  απαραίτητα προϊόντα που παίρνετε εσείς μαζί σας το καλοκαίρι, για να κάνετε ξένοιαστες διακοπές!

Clelia!



You May Also Like

5 σχόλια

  1. Πόσο δίκιο έχεις! Χωρίς αυτά τα προϊόντα που να πας; Και ειδικά τα μαντηλάκια (εγώ έχω και τζελ αντισηπτικό συνήθως στην τσάντα μου) είναι χρήσιμα κάθε στιγμή και όχι μόνο στις διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά όλα τα προϊόντα! Τα έχουμε δοκιμάσει και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια και νομίζω είναι ευκαιρία να ανανεώσουμε και εμείς τα εφόδια μας μέσα στο νεσεσέρ! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόντα αυτής της εταιρείας,ωραία παρουσίαση έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα γάντια δεν τα ήξερα καν, μου φαίνονται εξαιρετικά χρήσιμα!!! Έχω ενθουσιαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram