Διαγωνισμός για τη θεατρική παράσταση Πήτερ Παν και Πριγκίπισσες. Το μαγικό φίλτρο.

by - Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016


Το θέατρο είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας συνήθειες! Φρόντισα να φέρω τη νεράιδα μου και τον δρακούλη σε επαφή από την ηλικία των 2,5 ετών και από τότε δεν χάνουμε παράσταση! 




Έτσι λοιπόν όταν είδα ότι στον κινηματογράφο Κολοσσαίο θα παιχτεί το έργο "Πήτερ Παν και Πριγκίπισσες. Το μαγικό φίλτρο" έσπευσα να κλείσω θέσεις. 

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Κάτι παράξενο συμβαίνει στη Χώρα του Ποτέ.




Η Μάγισσα Κλο Κλο επιστρατεύει τον κακό πειρατή Κάπταιν Χουκ και τον πιστό βοηθό του Μίστερ Σμι για να απαγάγει και να φυλακίσει τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών στο νησί του Δράκου.

Την ίδια στιγμή, ο Πήτερ Παν με τη βοήθεια της Τίνκερ Μπελ και των Νεράιδων, καταστρώνουν το σχέδιο διάσωσης και κατευθύνονται προς το πειρατικό πλοίο.

Θα καταφέρουν άραγε ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ και οι Νεράιδες να τις ελευθερώσουν; Θα μπορέσουν η Έλσα, η  Άριελ, η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη, η Ποκαχόντας, η Γιασμίν και η Εσμεράλντα να γυρίσουν στα Παραμύθια και να ξαναφέρουν τη χαρά στα χείλη των παιδιών;

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών συναντά τις Πριγκίπισσες των Παραμυθιών σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, με πολύ χορό, περιπέτεια και χιούμορ...




Οι υπεύθυνοι του θεάτρου ήταν τόσο ευγενικοί που αποφάσισαν να δώσουν στους αναγνώστες του "Νεράιδες και Δράκοι" 2 διπλές προσκλήσειςΈτσι λοιπόν έχουμε μία πρόσκληση για 2 άτομα για την παράσταση την Κυριακή 8 Μαΐου  και μία πρόσκληση για 2 άτομα για την παράσταση την Κυριακή 15 Μαΐου.

Όσοι είστε κάτοικοι Θεσσαλονίκης ή της ευρύτερης περιοχής και θέλετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμός διαβάστε τους όρους συμμετοχής!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρέπει να κάνετε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' και του ''Kολοσσαίον'' στο Facebook. 

    
2) Κοινοποιήστε τη δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε Facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «Δεν έχω Facebook»

Προσοχή!!!

  • v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν  μέσω της παραπάνω  φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που   περιγράφονται παραπάνω.

  •   Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. (αν δεν έχετε Facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "Δεν έχω Facebook" ).

  •    Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Πέμπτη  5 Μαΐου 2016 ως την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στις 12 το βράδυ. Ο νικητής για την παράσταση της Κυριακής 8/5 θα ανακοινωθεί το Σάββατο το πρωί στις 7/5. Ο διαγωνισμός θα συνεχίσει να τρέχει και θα γίνει άλλη μία κλήρωση για την ανάδειξη του δεύτερου νικητή την Παρασκευή στις 13 Μαΐου.

  • Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Θεσσαλονίκη

  •   Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και οι προσκλήσεις θα τον περιμένουν στο ταμείο του θεάτρου. Απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Η παράσταση ξεκινάει στις 11.30 π.μ. 
  •     Θέατρο Κολοσσαίον , Βασ. Όλγας 130, τηλ. 2310834996.

Ο διαγωνισμός θα κοινοποιηθεί στο kerdiseto.gr, diagonismos.gr, e-contest, ediagonismoi.gr, mydiagonismoi.gr

Update 13/5/2016
O διαγωνισμός έληξε και κατόπιν τυχαίας κλήρωσης με το Random. org έχουμε νικητή! 

Tυχερή είναι λοιπόν η Εύη Σαραλή!!! Με την οποία θα επικοινωνήσουμε με e-mail!
Σας ευχαριστούμε όλους όσοι λάβατε μέρος.
Θα επανέλθουμε σύντομα με νέο Διαγωνισμό!

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram