Πασχαλινός Διαγωνισμός: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

by - Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016


Οδεύουμε προς την Μεγάλη εβδομάδα, τι πιο όμορφο απ' το να μάθετε στα παιδιά σας τα Θαύματα του Χριστού και την πορεία του προς την Ανάσταση, μέσα από προσεγμένα βιβλία;
Για το λόγο αυτό το blog ''Νεράιδες και Δράκοι'' μαζί με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, χαρίζουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες ένα από τα βιβλία της σειράς "Η πρώτη μου βίβλος", του Φίλιππου Μανδηλαρά, "Τα θαύματα του Χριστού" και "Η Ανάσταση του Χριστού".



Πρόκειται για βιβλία που είναι προσαρμοσμένα για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Tο κείμενο είναι σύγχρονο, απλό και κατανοητό στα παιδιά. Την εξαιρετική εικονογράφηση έχει επιμεληθεί η Ναταλία Καπατσούλια, η οποία έχει συνδυάσει το μοντέρνο ύφος με τον σεβασμό στην ελληνική ορθόδοξη παράδοση.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρέπει να κάνετε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' και του ''Εκδόσεις Παπαδόπουλος'στο Facebook

  
2) Κοινοποιήστε τη δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ. 

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε Facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «Δεν έχω Facebook»

Προσοχή!!!
v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν  μέσω της  παραπάνω  φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

v  Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. (αν δεν έχετε Facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "Δεν έχω Facebook").

v  Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 ως την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 12 το βράδυ.

v  Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Ελλάδα

v  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό, μέσα σε δύο μέρες, αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

v  Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, Μασσαλίας 14, Αθήνα. Αν δεν είναι κάτοικος Αθηνών, θα αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός θα κοινοποιηθεί στο kerdiseto.gr, diagonismos.gr, saveandwin.gr, ediagonismoi.gr, mydiagonismoi.gr

Καλή επιτυχία!!! Καλό Πάσχα!

Updated
O διαγωνισμός έληξε και έχουμε 2 τυχερές νικήτριες, οι οποίες θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας με mail, για να μας δώσουν τα στοιχεία τους.

1. Φανή Δρούγκα
2. Γιούλη Μπούζα

Πάντα τυχερές κορίτσια!!!


You May Also Like

5 σχόλια

Instagram