Από Δευτέρα ή κομψή κάθε μέρα;

by - Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016


Οι γιορτές έφυγαν και σε μένα τουλάχιστον, άφησαν ένα μικρό ενθύμιο! Κάτι για να τις θυμάμαι βρε παιδάκι μου! Πήρα ένα δώρο extra bonus, μερικά κιλάκια! Εντάξει, στην αρχή έκανα ότι δεν το κατάλαβα (και ας με δυσκόλευε το παντελόνι) και σφύριζα αδιάφορα. Έκανα και καλά ότι δεν θυμόμουν που ήταν η ζυγαριά και γενικά απέφευγα να ζυγιστώ όπως ο διάολος το λιβάνι! Αλλά μια το τζιν που δεν κούμπωνε άνετα, μια τα σχόλια ενός φίλου (ο Θεός να τον κάνει φίλο, ακούς εκεί να μου πει "τα πήραμε τα κιλάκια μας" ), στο τέλος το πήρα απόφαση και έκανα το απονενοημένο!

Ανέβηκα πάνω στη ζυγαριά...
Γκλουπ!!! Μου ήρθε ένα κόλπος, μια σκοτοδίνη, έχασα το φως μου, δεν είχα οξυγόνο κλπ. Έβαζα και έβγαζα τα γυαλιά μου ξανά και ξανά μπας και αλλάξει το νούμερο (νόμιζα η δόλια ότι δεν έβλεπα καλά αλλά που)! Το νούμερο που έδειχνε ήταν εκεί, σταθερά, ίδιο και απαράλλαχτο!  Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία και μισό κιλά! Πες τέσσερα, στα γραμμάρια θα κολλήσουμε!!! (Να φουντάρω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα;)

Αχ και εγώ που μύριζα την άνοιξη και βιαζόμουν να έρθει το καλοκαιράκι! Τώρα ούτε να το ακούσω δεν θέλω... γιατί εκτός από αυτά τα τρία πες τέσσερα κιλά, ήθελα να χάσω άλλα πέντε - έξι. Σύνολο το 10 το καλό!!! Χάνονται... αμ δεν χάνονται τα άτιμα!




Ούτε που το κατάλαβα πως μπήκαν! Όχι, ψέμματα δεν θα σας πω, ότι έφαγα έφαγα! Μην καταλήξω και εγώ σαν την γνωστή Σούζη! (Σούζη τρως! Και ψεύδεσαι και τρως). Αααα εγώ τουλάχιστον τα ευχαριστήθηκα! Και τους κουραμπιέδες μου έφαγα και τα μελομακάρονα μου τα τσάκισα και τον μπακλαβά της μανούλας από το ταψάκι τον περιποιήθηκα! Τα τίμησα όλα δεόντως! Και τα εορταστικά τραπέζια μας τα είδατε! Μια αδυναμία στο φαγητό την έχω, πως να το κάνουμε! Από ότι φάνηκε, του έδωσα και κατάλαβε! Αλλά και τα 3, πες 4 κιλάκια κάπως μου φάνηκαν! Μάλλον ήταν το συνολικό νούμερο που με τάραξε και με συγκλόνισε!

Από χθες βράδυ (που ζυγίστηκα ντε!) έχασα τον ύπνο μου! Όχι, η όρεξη δεν μου κόπηκε, δυστυχώς! Και αυτό είναι ένα θέμα! Γιατί πεινάω συνέχεια! Μια λιγούρα την έχω μόνιμη! Έχουν περισσέψει και κάτι σοκολατάκια αγιοβασιλάκια και δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά εγώ ξεστόλισα! Μην ρωτάτε τι σχέση έχει αυτό, γιατί έχει και μάλιστα πολύ μεγάλη! Αφού λοιπόν ξεστόλισα γίνεται να έχω σπίτι μου σοκολατάκια αγιοβασιλάκια; Δεν γίνεται!  Μία λύση μόνο μένει... να τα φάω! Οπότε μπες βγες στο σαλόνι, αγιοβασιλάκια - Κλειώ, δύο - μηδέν!

Όμως το πήρα απόφαση! Εγώ θα τα χάσω τα κιλάκια μου! Γιατί καλοκαίρι έρχεται και δώστου στο camping μπυρίτσες, και δώστου και burger nights, και δώστου και μοχίτο... τι θα απογίνω εγώ μου λέτε; Να είμαι χοντρή θεόχοντρη στις φωτογραφίες και στα βιντεάκια! Όχι δε λέει!


Είναι και το άλλο! Κάθε τέλος καλοκαιριού βάζουμε στοιχήματα με το μπαντζανάκη μου πόσα κιλά θα είμαστε μείον το άλλο καλοκαίρι! Ε φαντάζεστε εγώ από εκεί που έλεγα ότι θα είμαι μείον 10 κιλά να είμαι συν 10; Θα γίνω περίγελος!!!

Άρα το πήρα απόφαση... μπορεί όλοι οι δρόμοι  να οδηγούν στην Ρώμη, αλλά ο δικός μου οδηγεί στην δίαιτα! (Μόνο που γράφω την λέξη με πιάνει μια πείνα... κλαψ)
Και επειδή εγώ δεν πιστεύω στις δίαιτες που ξεκινούν από  Δευτέρα (και θέλω να είμαι και κομψή και κάθε μέρα) ξεκινάω από αυτήν εδώ ακριβώς την στιγμή!

Σαν δείγμα καλής θέλησης πετάω ευθύς αμέσως όλα τα αγιοβασιλάκια! Εντάξει εντάξει, θα πετάξω και την κρυμμένη σοκολάτα, ξέρετε εκείνη για τις δύσκολες ώρες... Υπόσχομαι να μην ξανασκεφτώ ούτε γλυκά, ούτε τούρτες, ούτε τίποτα! Και στις προηγούμενες αναρτήσεις μου, τις Χριστουγεννιάτικες καλέ, που μου ανοίγουν την όρεξη δεν θα μπω!
Και κάθε μέρα θα κοιτάω το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης του husband, που λέει πόσες μέρες μας απομένουν για το στήσιμο στο camping! Παρεμπιπτόντως μένουν 100 μέρες (99 + σήμερα).
Πόσες;;;  Απαπα το ράβω το στοματάκι μου ! Θα πίνω μόνο νερό!

Και όπως όλοι καταλάβατε ο λόγος που σας ζάλισα με όλα αυτά, είναι για να δεσμευτώ δημόσια πως το καλοκαίρι θα είμαι 10 κιλά μείον! Αλλά αν χάσω 8 μην βαράτε!

Λοιπόν, είναι άλλος στην δική μου κατάσταση ή μόνο τα δικά μου μελομακάρονα και κουραμπιεδάκια βγήκαν τόσο πετυχημένα φέτος;

Love
Clelia!

ΥΓ1. Επειδή σοβαρολογώ... χαρίζω και 5 σακουλάκια πατατάκια Lay's!


You May Also Like

18 σχόλια

  1. Ότι εσύ είσαι η μοναδική στον κόσμο κι ότι εμείς μετά τα Χριστούγεννα βγήκαμε αλώβητα μανεκέν! Αμ δε! Διότι και μένα βγήκαν μούρλια τα δικά μου μελομακάρονα και 2-3 κιλά τα τσίμπησα και έχω πάθει κι εγώ εξάρτηση και δεν μπορώ να κόψω το φαγητό (και γλυκό).. :( Όμως σου εύχομαι καλή δύναμη από καρδιάς! Καλημερούδια Κλέλια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε Κλειώ. Εκεί που είχα ευνέλθει από την πρώτη εγκυμοσύνη(μετά από 3 χρόνια δηλαδή) έσκασε η δεύτερη. Αν και στα κιλά είμαι όσο είχα ξεκινήσει στην πρώτη, αφού επιμένεις θα σου πω 56-μη βαράς- έχω ένα σάκο ξεχειλωμένο αντί για κοιλιά. Αυτό τι γίνεται μου λες, γιατί κιλά δεν με παίρνει να χάσω...αλλά να σου πω τι έκανα. Πήρα το shape που είχε μία αντζέντα για τη διατροφή και έχει τρομερές συμβουλές και tips!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα μου έδωσες μια καλή ιδέα! Συμβουλές και tips εννοείται πως θέλουμε! Όσο για τα 56 κιλά τι να πω... (κατάλαβες από μόνη σου ότι θα φας ξύλο! χαχαχα!) για μένα είναι όνειρο απατηλό!!!

      Διαγραφή
  3. ωχ... απο Δευτερα κι εγω.... Μονο που εχω να χασω περισσοτερα... Αντε καλη μας δυναμη... πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην ίδια θέση βρίσκομαι.. δυστυχώς.. αλλά για δίαιτα κουβέντα δεν κάνω.. προς το παρόν σφυρίζω αδιάφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Τζίνα μου και εγώ αδιάφορα σφύριζα, αλλά όταν είδα το παντελόνι να μην κουμπώνει μου ήρθε λίγο ο ουρανός σφοντύλι!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  5. Αχ πόσο γέλασα Κλειώ μου με την τόσο χαριτωμένη και χιουμοριστική ανάρτησή σου δεν λέγεται! Εγώ πήρα 3 κιλά στρογγυλά και είχα και 2 περίπου περισσευούμενα σύνολο 5! Εμφανισιακά δεν μου φαίνονται, θέλεις η ροχτή η μπλούζα θέλεις το πουλοβεράκι, θέλεις ότι γενικώς ήμουν πάντα σχετικά χαμηλά στα κιλά. Το θέμα μου είναι ένα... πρέπει να τα χάσω διότι τώρα φοράω μόνο κολάν και ελαστικά παντελόνια. Τα παλιά μου τα τζιν δεν υπάρχει περίπτωση να κουμπώσουν! Κουμπώνουν αν ανασκουμπωθώ αλλά εάν κάτσω θα σκάσω σαν μπαλόνι. Βάλε που πάντα είχα μανία με τα στενά ρούχα (φορεματάκια, μπλουζάκια, παντελόνια). Τι θα τα κάνω όλα αυτά θα τα πετάξω;! Νο Νο!!! Δεν ψώνισα τίποτα φέτος ούτε και πρόκειται, θα φοράω ότι μου κάνει μέχρι να χάσω τα κιλάκια μου να μπω ξανά στα ρουχαλάκια μου! Εμένα καταστροφή είναι τα γλυκά, φαγητό τρώω ελάχιστο... γλυκά άστο... Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά!!!!!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι ο τρόπος που κουμπώνεις το παντελόνι κάτι μου θυμίζει! Φυσικά και δεν θα πετάξεις τα ρούχα! Με λίγη καλή θέληση θα μας ξαναμπούνε τα άτιμα τα παντελόνια! Που θα πάει; Αγωνιστικά φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Θάνατος στο πρώτο κουμπί του τζιν!!!! αχαχαχαχα!!!!

      Διαγραφή
  6. να σε συγχισω?!θα σε συγχισω..τρελαινομαι για τσαι και νερο..εχασα λοιπον(χωρις να θελω)5κιλα πινοντας πρασινο τσαι χωρις να αλλαξω τπτ..δεν μου αρεσει η λεξη διαιτα..διατροφη!την προτειμω!καλη αρχη!χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Χρύσα! Έχω που έχω ένα μαχαίρι στην καρδιά, έρχεσαι εσύ και μου το στριφογυρνάς!(χαχαχα). Πράσινο τσάι εεε; Θα το δοκιμάσω και αυτό! Μεταξύ μας και εγώ τη λέξη διατροφή προτιμώ... για να δούμε τι θα δούμε!

      Διαγραφή
  7. Αμ δε που είσαι η μόνη, Κλειώ! Θα τα διαβάσεις και τα δικά μου τα νέα αύριο, πήρα δραστικά μέτρα! Γιατί το ράψιμο μόνο δεν φτάνει, ξεμυαλίζομαι εύκολα... Ελπίζω να τα πείσεις να φύγουν τα δέκα κιλάκια και να σε βλέπω μοντέλο στις διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουμε και ντοκουμέντα. Φωτό της ζυγαριάς (με εσένα πάνω) before και after! Χαχα (σε πειράζω).
    Καλή αρχή στη δίαιτα που μόλις άρχισες και καλή αντίσταση σε κάθε είδους γευστικούς πειρασμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άστα να πανέ Κλείω μου, και εγώ πήρα κιλάκια αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα χθες στη δουλεία κάνω μία να σκύψω και άνοιξε το παντελόνι μου...ευτυχώς δεν με είδε κανένας εκείνη την ώρα, αλλά μέχρι να σχολάσω δεν κουνιούμουν από τη θέση μου. Οπότε βάλε με και εμένα στο club σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πατατάκια τα πρόλαβα; Τα πεθαίνω σε αυτή την εγκυμοσύνη!
    Αυτό με την δημόσια δέσμευση το έχω κι εγώ! Και θα το κάνω φυσικά αμέσως μετά την γέννα!!!
    Να σου πω όμως ένα μυστικό;; Όταν ήθελα να χάσω κι εγώ κιλά απλώς σταμάτησα να θέλω να χάσω κιλά. Έτρωγα σωστά και λογικές ποσότητες. Μόνο όταν χαλάρωσα τα κατάφερα. Όσο το σκεφτόμουν ήθελα να τρώω τις διπλάσιες ποσότητες!

    Καλή επιτυχία λοιπόν και θα περιμένω τις εξελίξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα τι όμορφο post! ,γραφείς υπέροχα! Είμαι κ εγώ στην ίδια μοίρα. Βασικά σε λίγο χειρότερη γιατί τα κιλακια είναι σχεδόν δίπλα( αυτά π πρέπει να χαθούν) αλλά φέτος το έχω βάλει στόχο πιο δυναμικά! P.s τι τυχεροί π είστε που στηνετε στο camping από τόσο νωρίς. Υπέροχο!!! Καλώς σε βρήκα κι εγώ λοιπόν, μόλις έγινα μέλος στο blog σου! Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram